TBR30

Dragtruck
TBR30N är konstruerad för inomhusbruk och är särskilt inriktad på fordonsindustrin. Förarkomfort, precisionskontroll och ren kraft ger effektiv och tillförlitlig prestanda.
Bland de många innovationerna märks den användarvänliga ratten Maxius och de smidiga reglagen. Mitsubishis konstruktörer har kombinerat detta med progressiv styrning, automatisk inbromsning i kurvor och en ratt som centreras automatiskt och gör att föraren kan manövrera trucken säkert med hastigheter upp till 12 km/timme. En säker hastighet på 2,5 km/timmeväljs automatiskt när föraren går bredvid trucken.
TBR30N har en liten vändradie, och tillsammans med styrning som ger snabb respons och ett kompakt chassi gör detta trucken exceptionellt lättmanövrerad. Steglös 360-graders elektronisk styrning finns som tillval.
Förarutrymmet är extra rymligt och fritt från onödiga störande delar – du har låg instegshöjd och avfasade plattformskanter som gör att du lätt kan gå rakt igenom trucken. Den stora och halkskyddade arbetsplattformen fungerar som ”dödmanspedal” och trucken kan bara köras när föraren står på någon del av plattformen. Golvets upphängda och mönstrade gummiyta absorberar stötar och vibrationer, något som ger högre förarkomfort, samtidigt som ett bekvämt ryggstöd minskar förarens trötthet. Ett ställbart fällsäte är ytterligare en av truckens många produktivitetshöjande tillval. Truckens dragmekanism med tapp och dragkula ger mångsidighet vid bogsering.
Batterier med hög kapacitet – från 375 till 465 Ah – maximerar skiftens längder. Batterirullar och smidiga batterilås ger snabba och säkra batteribyten.
Stilleståndstiderna förkortas ytterligare genom 600-timmars serviceintervall och RapidAccess-funktioner som ger snabb och enkel åtkomst för kontroller och service.
 
 

Färdigheter

Upplagt på

januari 8, 2015